Problemele de sănătate ale fostului președinte Ion Iliescu se agravează pe zi ce trece. Din cauza aceasta, Iliescu nu s-a mai putut deplasa la audierile în Dosarul Revoluției. De altfel, potrivit unor surse apropiate, fostul lider politic nu mai poate merge decât folosind un cadru de sprijin.

 

Potrivit surselor juridice, fostul președinte al României nu se mai poate deplasa de o bună perioadă și folosește un cadru metalic, scrie Capital

Din acest motiv, Ion Iliescu nu s-a mai prezentat la audieri la Parchetul General de luni bune, fiind citat în instanță chiar luni, 20 februarie. Sursele judiciare susțin că acesta nu a pledat vinovat în Dosarul Revoluției.

 

Acesta a spus în repetate rânduri că nu este vinovat pentru victimele de la Revoluție.

Fostul lider comunist, iar apoi președinte al României după căderea lui Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu împlinește 93 de ani pe data de 3 martie.

Ion Iliescu este inculpat în dosarul Revoluției, iar rechizitoriul cuprinde câteva fragmente din declarațiile date de fostul președinte în fața comisiei senatoriale ”Decembrie 1989”.

Articolul precedentANM – Alerte cod galben și portocaliu emise în aproape toată țara
Articolul următorRomânia trebuie să scadă consumul de CARNE – Uniunea Europeană impune reguli noi. 60% din carne, făcută în laborator