Polițiștii cărășeni au desfășurat o acțiune de tip „blitz” pe DN 6, în sistem cascadă, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Timp de 2 ore au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 33.000 lei, dintre care 39 pentru depășirea regimului legal de viteză, 7 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare și 19 pentru alte abateri.

În urma activităților au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere, 3 pentru depășirea regimului legal de viteză și 7 pentru depășiri neregulamentare.

Un caz deosebit a fost cel al unui bărbat de 33 de ani din județul Dolj, care conducea pe DN 6, un autocar plin cu pasageri, care a fost sancționat contravențional cu amendă de 870 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 60 de zile, după ce a fost înregistrat cu aparatul radar, efectuând depășirea neregulamentară a unui autoturism.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentINS: Rata inflației a explodat din nou! Uleiul, cartofii și lactatele, în topul scumpirilor
Articolul următorCozmin Gușă: „Ofensiva asupra libertății presei a început demult, în această perioadă se dorește suprimarea ei”