A chefuit toată noaptea, iar spre dimineață a decis să facă o plimbare cu mașina, scrie Realitatea de Timiș.

Este povestea unui tânăr de 33 din comuna timișeană Victor Vlad Delamarina, care duminică dimineață a plecat la drum cu mașina și s-a oprit într-un șant în apropierea comunei Jupa, din județul Caraș Severin. Șoferii care au trecut prin zonă au sunat la poliție și au anunțat ce au văzut pe șosea.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și în mașină l-au găsit pe bărbatul de 33 de ani. L-au luat la întrebări și și-au dat seama că omul duhnea a alcool. Polițiștii l-au pus să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeș, în vederea recoltării de probe biologice.

Polițiștii au continuat verificările și au mai avut parte și de alte surprize. Bărbatul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Mai mult, mașina pe care o conducea nici măcar nu îi aparținea lui, ci tatălui său, iar tânărul o luase fără permisiunea părintelui său.

Bărbatul este acum cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și furtul în scop de folosință.

Articolul precedentLocuitorii din Valeapai revoltați că un pod este stricat de camioanele cu lemne FOTO
Articolul următorAlegeri în PSD Caraș-Severin, vezi când încetează interimatul Luminiței Jivan