Jandarmii cărășeni au prins ieri, pe o ploaie extrem de serioasă, o echipă de hoți de lemn de foc care, în ciuda vremii, erau în pădure.

”Sub aspectul vremii nefavorabile, trei cetățeni ai orașului Bocșa, au încercat să sustragă material lemnos din fondul forestier al Ocolului Silvic Bocșa Montană. Miercuri, 25 iulie, în urma unei acțiuni desfășurate în cooperare cu lucrători silvici, în zona cartierului Măgura, au fost surprinși, în flagrant, trei bărbați care au reușit să taie mai mulți arbori de pe picior și să-i incarce în două atelaje hipo” spune plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.
Deoarece persoanele in cauză nu au putut prezenta documentele care să ateste legalitatea tăierii și a transportului materialului lemnos, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 lei, fiind ridicate în vederea confiscăfii și 3 motoferăstraie. Cantitatea de material lemnos, 2,032 mc., a fost predată Ocolului Silvic.

Articolul precedentCampanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Mehadia și Topleţ
Articolul următorVineri se afișează rezultatele finale la definitivat