Romina Rotariu, fiica fostului international Iosif Rotariu, a fost acuzată că a agresat un copil de doi ani. Incidentul s-a petrecut la cresa deschisă de familia sa în Timișoara, acolo unde femeia lucra ca îngrijitoare. Ea a fost acuzată de loviri si alte violente si purtare abuziva.

Inițial a fost condamnată la 4 ani si 4 luni de închisoare cu executare si plata unor despăgubiri de 100.000 de euro. Avocatul ei a făcut recurs, iar acum a fost dată, la Curtea de Apel Timișoara, sentința definitivă. Aceasta este mai blândă decât cea initială.

CITEȘTE ȘI: Caz incredibil la Timișoara. Copilaș de doi ani lovit într-o creșă de fiica lui Iosif Rotariu. Micuțul a ajuns la spital cu piciorul rupt. Imagini care vă pot afecta emoțional

Romina Rotariu a fost condamnată la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare si plata unor daune morale si materiale in valoare de 20.000 de euro.

Ea trebuie să presteze și muncă în folosul comunității. Totodată, timp de trei ani, îi este interzis să profeseze în meserii care implică îngrijirea copiilor.

Sursa: Realitatea de Timiș

Articolul precedentSe apropie Competiția Gugulan MTB Race la Caransebeș
Articolul următorCadavru descoperit pe lacul Secu