Războiul intern din ALDE pare să nu se mai termine, fiecare grupare venind cu noi arme împotriva celeilalte. Mai nou, vicepreşedintele ALDE Iaşi, Ciprian Lucian Roşca, îi cere demisia șefului său, Varujan Vosganian.

Vicepreşedintele ALDE Iaşi, Ciprian Lucian Roşca, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, îi cere demisia lui Varujan Vosganian de la şefia ALDE Iaşi, acuzându-l că a divizat filiala şi că este responsabil pentru rezultatele slabe ale organizaţiei la ultimele alegeri.

Deputatul Ion Tabugan, liderul ALDE Caraș-Severin, nu este de acord cu organizarea unui congres extraordinar în acest moment, afirmând că este nevoie ca lucrurile să se liniștească în interiorul partidului.

„Părerea mea este că trebuie să se liniștească apele în partid, iar astăzi avem o consultare a președinților de filiale. Eu zic că trebuie să se liniștească lucrurile, să treacă alegerile prezidențiale și în viitor, în funcție de ce stabilim astăzi, putem să venim cu un congres și să stabilim o direcție, eventual schimbări la nivelul, așa cum doresc anumiți colegi, schimbări în sensul de alegeri, nu neapărat că vrem să schimbăm pe cineva. S-ar putea să fie tot același, dar este vorba de un vot de încredere. Cu siguranță ALDE Caraș-Severin nu agrează ideea organizării unui congres anul acesta. Avem nevoie de liniște, să ne așezăm, să ne regrupăm și cu siguranță și colegii care au greșit, mai mult sau mai puțin, se vor întoarce în sânul ALDE, că nu suntem noi Dumnezeu să nu putem ierta”, a afirmat Ion Tabugan pentru Mediafax.

 

Articolul precedentALERTĂ METEO. Temperaturile scad semnificativ. Când revin ploile
Articolul următorCe BONUSURI primeşti de la ANAF dacă îţi plăteşti taxele la timp