Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, bănuit că în perioada decembrie 2019- februarie 2020, a sustras în repetate rânduri, bijuterii din aur din locuinţa unei femei din Reşiţa, cu ajutorul fiicei minore a acesteia.

Astfel, poliţiştii au stabilit că tănărul, ajutat de fata de 17 ani, a sustras din locuinţă,brăţări, inele şi cercei din aur, pe care le-a amanetat la un centru de amanet din Reşiţa, cu ajutorul unei alte tinere de 19 ani, în schimbul bijuteriilor încasând în jur de 3.000 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit recuperarea tuturor bijuteriilor sustrase, pe care le-au restituit persoanei vătămate.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, constituit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Articolul precedentVotează UNTOLD, festivalul numărul 1 în DJ MAG TOP 100 Festivals
Articolul următorMinistrul de Interne recomandă instituțiilor publice și private să ia în calcul ca angajații să lucreze de acasă