Partidul Social Democrat a avut astăzi, prin videoconferință, o ședință a Comitetului Executiv Național ocazie cu care s-a discutat și situația conducerii filialei din Caraș-Severin.

Decimată de DIICOT și DNA în urma dosarelor deschise în cazurile șpăgii de la DRDP Timișoara și cel al grupului infracțional organizat, în care ar fi implicat chiar și Codrin Ștefănescu, organizația din Caraș-Severin a PSD a fost lăsată pe mâna vicepreședintelui Laurențiu Nistor care, însă, n-a fost foarte încântat de această misiune dată de partid.

Astăzi, în urma unui vot în acest CEx a fost votată propunerea lui Paul Stănescu ca Silviu Hurduzeu să devină președinte interimar al PSD Caraș-Severin, acesta având și funcția de președinte al Consiliului Județean.

Silviu Hurduzeu spune că a acceptat această provocare și că va face mai multe declarații despre acest nou mandat primit în zilele care vor urma, accentul căzând pe reorganizarea partidului.

Este posibil ca tot săptămâna aceasta să se decidă și noul secretar general al filialei județene, actualul secretar, senatorul Ionuț Chisăliță, dându-și demisia după ce numele său a apărut atât în dosarul DNA privind șpaga de la DRDP Timișoara dar fiind suspect și în dosarul grupului infracțional organizat de la PSD Caraș-Severin instrumentat de DIICOT.

Cel mai probabil noul președinte interimar își va face propria echipă de conducere.

Articolul precedentPlata ratelor la bănci va fi amânată până la sfârșitul anului
Articolul următorRomânia, la mâna „Miticilor”. Cel mai abject gest pe care-l poate face un politician