În urma operațiunilor efectuate ieri pentru derocarea versantului de pe DN 57, zona Berzasca, s-a desprins o cantitate mare de material pietros, inclusiv cea mai mare dintre rocile instabile.

Astăzi continuă detonarea cu explozibil, apoi alpiniștii vor continua și operațiunile de ranguire pentru a vedea dacă s-a desprins majoritatea rocilor instabile.

În cazul în care rocile de pe versant nu mai sunt un pericol, pe finele săptămânii se vor detona stâncile căzute pe carosabil. Ulterior, va începe eliminarea materialului căzut la baza versantului.

 

DRDP Timișoara va reveni cu detalii cu privire la deschiderea circulației pe măsură ce procedurile de punere în siguranță a versantului vor continua.

„În cazul în care rocile de pe versant nu mai sunt un pericol, la finele săptămânii se vor detona stâncile căzute pe carosabil. Ulterior, va începe eliminarea materialului căzut la baza versantului. Vom reveni cu detalii cu privire la deschiderea circulației pe măsură ce procedurile de punere în siguranță a versantului vor continua”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentPercheziții la persoane bănuite de trafic de migranți
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET