Liceul de Arte ,,Sabin Păuța” Reșița organizează marți, 19 februarie 2019, ora 17.00 la Sala Lira, gala de premiere a concursului de arte plastice ,,TINERE TALENTE”, ediția a X-a, adresat preșcolarilor cu vârste cuprinse între 5 și 6 ani.

”Convinși fiind că, într-o lume aflată în permanență sub presiunea kitsch-ului, educația pentru frumos trebuie începută încă de la cea mai fragedă vârstă, prin organizarea acestui concurs ne dorim să descoperim și să stimulăm potențialul și aptitudinile artistice ale copiilor preșcolari din grădinițele din Reșița.
    În acest sens, în perioada 11-15 februarie 2019 au avut loc ateliere de lucru pentru preșcolari coordonate de profesorii de specialitate ai liceului, în grădinițele din Reșița care s-au înscris în concurs.
    În urma acestor ateliere de pictură au fost selectate numeroase creații plastice ale preșcolarilor , ceea ce demonstrează că inocența copilărie debordează prin creativitate , originalitate și imaginație , păstrează puritatea sufletească sensibilă la frumos, în cele mai mărunte lucruri” ne-a explicat prof. Carina Pristavu, directorul Liceului de Artă ”Sabin Pauța” din Reșița.
Articolul precedentO pacientă a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș s-a aruncat de la etaj
Articolul următorBanatul abundă de cămătari, poliția a dat iama printre ei FOTO