Audienţele acordate în teritoriu prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, vor continua miercuri, 20 februarie 2019, în oraşul Bocșa.

Întâlnirea reprezentantului Guvernului în teritoriu cu cetățenii interesați – aşteptați și din zona limitrofă orașului, spre a-şi expune problemele stringente, ce vizează atribuțiile și competenţele legale ale instituţiei prefectului -, va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Orașului Bocșa, cu începere de la ora 11,00.

Înscrierea solicitanţilor se va face personal de doritori, în zilele până la data audienţei, între orele 9,00 şi 15,00, la secretariatul Primăriei Orașului Bocșa.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459 – după programul, luni, marţi și joi, între orele 8,30 – 16,00, și vineri, între 8,30 – 13,30 -, personalul specializat de la Compartimentul Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al instituţiei prefectului va prelua datele de contact ale petenților, dar şi problematica pe care aceștia doresc să o abordeze  în întâlnirea cu Prefectul județului.

Articolul precedentNoi cazuri de gripă confirmate în județ
Articolul următorRomeo Dunca investește și la Reșița VIDEO