În luna mai Instituția Prefectului Caraș-Severin a făcut controale în 15 școli pentru a se asigura că elevii au parte de condiții bune de învățare.

”Au fost efectuate 15 verificări pe linie sanitară și sanitar-veterinară la unitățile școlare din județ, aplicându-se trei avertismente și stabilindu-se termene de conformare pentru remedierea deficiențelor constatate. Totodată, a fost efectuată și o verificare la un producător, neconstatându-se probleme.

Grupul de lucru responsabil cu derularea Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023 de la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin a verificat centralizatoarele și avizele în vederea decontării sumelor necesare către furnizorii de lapte și corn și s-a reunit într-o întâlnire lunară de lucru” spune Mihaela Badea, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Pentru implementarea măsurilor educative, elevii din nouă școli efectuează în perioada 11-15 iunie 2018 vizite la două fabrici de lapte, din Orțișoara, respectiv  Brașov, în cadrul aceleiași acțiuni.