Mai mulți cărășeni, originari din localitatea Rusca sunt suspectați de către polițiști și procurorii DIICOT  că ar face parte din rețeaua lui Lucian Boncu.

Polițiștii încearcă să dea de victimele unui clan de interlopi din Timișoara, ai cărui membri sunt bănuiți de mai multe infracțiuni produse prin violență, cum ar fi tâlhării, șantaj sau lipsire de libertate.

Procurorii DIICOT din Timiș au descins săptămâna trecută la membrii clanului condus de Lucian Boncu într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii fac verificări asupra acestora și într-un alt dosar, care vizează mai multe fapte comise cu violență.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba despre tâlhării, șantaj, lipsire de libertate, cămătărie, loviri și alte violențe și că vizat este clanul interlopului Lucian Boncu.

Oamenii legii au informații că mai multe persoane au fost victime ale membrilor clanului, dar că acestea nu au depus reclamații de frică. Polițiștii fac un apel către victime să se prezinte la sediul IPJ Timiș.

„Cetățenii care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracționale însă au fost constrânși în vreun fel să nu înștiințeze autoritățile abilitate sunt rugați să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofițer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (IPJ Timiș) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș de pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, respectiv la sediul DIICOT, de pe strada Martin Luther nr.2”, este mesajul transmis de Poliția Timiș.

Articolul precedentEpiscopia Caransebeșului își cere iertare tuturor credincioșilor pentru tulburarea produsă
Articolul următorTrei elevi mușcați de un câine chiar în școală