În curând polițiștii locali din Reșița ar putea avea noi mijloace de deplasare. Cei din primărie iau în calcul cumpărarea unor scutere electrice. |Acestea le-ar permite polițiltilor să se deplaseze mai ușor în zone aglomerate, să ajungă acolo unde nu ar putea să o facă cu mașina și, în plus, nu poluează.

„La solicitarea Poliției Locale, am echipat anul trecut Poliția cu pistoale noi, urmează să luăm niște autovehicule noi, încercăm să găsim și niște soluții de deplasare mai facilă. Suntem în căutări acum de mijloace de circulație rapide și nu foarte consumatoare de combustibil, să fie ceva mai prietenoase cu mediul. Ne gândim să achiziționăm pentru ei scutere electrice. Analizăm mai multe oferte, avem mai multe opțiuni și încercăm să vedem care au autonomie mai bună, ne uităm la câteva detalii tehnice. Dar, în următoarele două-trei luni de zile, cred că vom decide ce anume vom lua.”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Popa

Scuterele vor fi folosite în parcuri, în zonele centrale, acolo unde intervenția polițiștilor va trebui să fie una rapidă, fluidă, iar autovehiculele folosite în prezent vor fi relocate în cartierele mărginașe ale municipiului – Moniom, Doman, Cuptoare, Câlnic, Secu – unde prezența polițiștilor se impune tot mai des în ultima perioadă.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin