Cu ocazia Zilei Marinei Române, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Giurgiu, Călăraşi, Mehedinţi şi Caraş Severin au participat cu ambarcaţiuni din dotare la activităţile şi exerciţiile demonstrative organizate de autorităţile publice locale.

Ca în fiecare an, poliţiştii de frontieră marinari din cadrul structurilor teritoriale ale Poliţiei de Frontieră participă la activităţile organizate cu ocazia Zilei Marinei în porturile de la Dunăre şi Marea Neagră, depun coroane de flori în cinstea eroilor marinari.

Structurile Poliţiei de Frontieră care au ca atribuţii supravegherea şi controlul frontierei fluviale din oraşele Sulina, Tulcea, Brăila, Giurgiu, Călăraşi, Moldova Veche, Orşova şi Drobeta Turnu Severin au participat cu ambarcaţiuni fluviale de patrulare şi intervenţie la ceremoniile organizate de autorităţile locale de care aparţin.

Cu prilejul Zilei Marinei Române, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, comisarul şef de poliţie Adrian POPESCU, îi felicită pe marinarii poliţişti de frontieră şi le transmite tuturor celor care şi-au dedicat viaţa carierei de străjer al legalităţii, ordinii şi liniştii la frontierele maritime şi fluviale, cât şi membrilor familiilor lor, “La mulţi ani, sănătate, fericire, prosperitate şi tradiţionala urare  BUN CART ÎNAINTE”!

Articolul precedentSCANDALOS! Rezolvarea subiectelor de la examenul de mâine de la postliceala sanitară cunoscută deja UPDATE
Articolul următorAtenție șoferi, lucrări pe DN 6