Ion Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a explicat astăzi într-o conferință de presă că PNL este pregătit să preia 15 ministere.

Situația, evident, ar surveni în urma adoptării moțiunii de cenzură pe care opoziția se pregătește să o depună vineri.

Moţiunea „Ajunge – Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României” va fi depusă, cel mai probabil, vineri în Birourile Permanente din Parlament, urmând ca săptămâna viitoare să fie anunţată, dezbătută şi votată.

„Această moţiune de cenzură este o urgenţă naţională şi nu neapărat o cerere a Opoziţiei, pentru că cel mai mare protest, în România, nu este în stradă, ci sunt cei patru milioane de români nevoiţi să plece din ţara lor, dar şi românii care au rămas în ţară şi simt această instabilitate politică, cum inflaţia a ajuns de la zero la sută, când PSD a preluat guvernarea, la 5% acum, când toate preţurile au început să crească. Asistăm la o guvernare cu cei mai incompetenţi miniştri.

Asistăm la o criză în învăţământ, în sănătate, Caraş-Severinul fiind printre judeţele afectate cel mai mult de managementul neperformant al Guvernului PSD şi mă refer aici la epidemia de rujeolă, care a făcut printre cele mai multe victime din ţară, este o criză în justiţie, în mediul de afaceri, având în vedere că se simte o descurajare a mediului privat, dovadă fiind importurile care au crescut cu 16% faţă de 2017”, a mai declarat senatorul Ion Marcel Vela.

 

Articolul precedentNicolae Robu: „M-au căutat și primari din PSD să se alăture Alianței Vestului”
Articolul următorScandal la Radio România, ce salarii au managerii