Anunțul a fost făcut chiar de către Gabriel Dinu, unul dintre consilierii județeni excluși de către PSD, în momentul în care pe ordinea de zi a venit rândul dezbaterii proiectului de hotărâre privind alocare sumelor din TVA și IVG pentru echilibrarea bugetelor locale.

Gabriel Dinu a amendat chiar întreaga listă propusă de către președintele Silviu Hurduzeu, schimbând radical sumele ce au fost alocate diferitelor primării, ajungându-se ca primării precum cea de la Oravița, Oțelu Roșu sau Moldova Nouă să primească înte 6 și 750.000 de lei în timp ce la Anina, Băile Herculane sau Bocșa ajung sume duble.

Liderul grupului PSD, Ioan Crina, a cerut pauză de consultări iar președintele Silviu Hurduzeu s-a rugat minute în șir de Gabriel Dinu să lea dea și celor de la PSD amendamentul scris, însă degeaba.

În concluzie grupul PSD nu a participat la vot, dar propunerea a adunat 22 de voturi așa că amendamentul și proiectul a trecut, PSD suferind prima înfrângere în actuala configurație a Consiliului Județean.

Articolul precedentUE le trimite românilor ca ajutoare produse de igienă. Statisticile arată că sunt codași la acest capitol
Articolul următorING si BCR, anunt de ultima ora