Pieton accidentat în Dealul Crucii, șoferul a părăsit locul accidentului

Un spectaculos accident de circulație a avut loc astăzi în zona Dealul Crucii din Reșița.

Un spectaculos accident de circulație a avut loc astăzi în zona Dealul Crucii din Reșița.

”Din primele cercetări, o femeie care circula pe stradă în calitate de pieton ar fi fost lovită de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, iar la sosirea echipajului de poliție nu se afla nicio persoană în mașina respectivă sau la locul producerii evenimentului.
Femeia de 74 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngriji medicale. În urma investigațiilor, în scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat din Reșița, bănuit că ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului” ne-a declarat inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.
În autovehiculul implicat în eveniment se aflau încă doi pasageri, dintre care unul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngriji medicale.
”Persoana bănuită că ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei” mai spune Boeru.