Polițiștii de la Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au oprit în trafic, pe raza orașului Moldova Nouă, o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 ani. În urma controlului efectuat polițiștii au sesizat faptul că avizul de însoțire pentru transportul de material lemnos găsit în autoutilitară avea termenul de valabilitate expirat.

Și nu numai, după ce polițiștii împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Moldova Nouă au efectuat cercetări în ceea ce privește cantitatea de lemn, aceștia au concluzionat că autoutilitara transporta o cantitate de material lemnos de diferite specii mai mare decât ceea specificată în documentele de transport. 
Cei 15,18 mc de lemn au fost confiscați de polițiști și predați în custodie organelor silvice, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 2.700 lei. Pe lângă faptul că șoferul a fost ușurat de transport, acesta a fost și sancționat contravențional cu amendă de 3.000 lei, conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Articolul precedentBMW ajuns sub un TIR. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD
Articolul următorRectorul Șerban se ține de cuvânt, UPT deschide două secții de master la Reșița