Polițiștii de combatere a criminalitații organizate din Caraș-Severin, cu sprijinul celor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT- B.T. Caraș-Severin au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza orașului Bocșa, la adresele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost ridicate droguri de risc în doze pregătite pentru distribuție, bunuri folosite la cântărirea și consumul acestora, bani, telefoane mobile și înscrisuri doveditoare.

13 persoane, dintre care 3 femei și 10 bărbați, au fost aduse la audieri, la sediul DIICOT, din Reșița.

Persoanele sunt bănuite că în cursul anului 2019 ar fi introdus în țară droguri de risc, pe care le-ar fi distribuit către diferiți consumatori, inclusiv minori – elevi.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Articolul precedentUSR ocolește fuziunea cu PLUS. Partidul lui Cioloș nu mai crede că Alianța e viabilă
Articolul următorTurul 2, alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis vs Viorica Dăncilă, start oficial pentru lupta electorală