Un incendiu puternic a izbucnit, joi în cartierul sat Moniom al orașului Reșița fiind afectată o suprafață de aproximativ 30 de hectare, pe care se află și o pădure de pin.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, incendiul a izbucnit în zona Moniom, aflată lângă orașul Reșița, joi dimineața. Până la ora transmiterii acestei știri, pompierii cărășeni estimează că este afectată o suprafață de aproximativ 30 de hectare.

“Incendiul se manifestă în principal la vegetație uscată și litieră pădure foioase, dar a afectat și un hectar dintr-o pădure de pin”, a informat ISU Caraș-Severin.

Pentru stingerea incendiului, în zona Moniom au fost mobilizați 15 pompieri militari, plus trei pompieri voluntari. Accesul în zonă nu este posibil cu autospeciale, motiv pentru care se intervine cu rucsaci cu apă, lopeți, bătătoare și drujbe.

Articolul precedentRareș Bogdan: „Dragnea se pregătește să stingă lumina în România, cred că i-o voi stinge eu”
Articolul următorPrăpăd făcut de un tânăr într-un parc din zona centrală la Timișoara. Bărbatul a fost prins de polițiști când încerca să fugă