Traficul a fost oprit mai multe zeci de minute pe DN 68 după ce o haveză cu lemne a luat foc chiar în trafic, pe raza localității Băuțar.

”Un camion încărcat cu material lemnos a luat foc în timpul deplasării, motiv pentru care circulaţia rutieră pe DN68 Caransebeş – Haţeg este oprită pe ambele sensuri în zona localităţii Băuţar, judeţul Caraş-Severin” a transmis centrul Infotrafic.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului, nu au fost înregistrate victime. ”Un incendiu la o camioneta cu lemne pe raza localității Băuțar (DN68). Au intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Caransebeș și membri SVSU Băuțar și Otelu Roșu. Incendiul se pare că a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric și a distrus capul tractor în totalitate. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, iar remorca și întreaga încărcătură (aproximativ 30 metri cub lemn) au fost salvate” transmite plt. maj. Magdalena Tocmeală, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Articolul precedentDirectorul Miu Ciobanu confundă AquaCaraș cu firma personală, primarul Luca Mălăiescu este nemulțumit
Articolul următorCadavru descoperit plutind pe Lacul Secu