Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere.

Noua declaraţie pe propria răspundere poate fi DESCĂRCATĂ DE AICI.

De asemenea, este obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice, la locul de muncă, în spaţiile comerciale, precum şi în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. 

Rămâne în vigoare şi interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private. Nu sunt permise nici organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente).

Articolul precedentÎncepe etapa a III-a de vaccinare anti-coronavirus, în România. Programarea se poate face online sau prin call center
Articolul următorPROBLEME la platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid. Capitala și 18 județene, FĂRĂ locuri disponibile