După încetarea colaborării cu Dorinel Munteanu, oficialii grupării CSM Reşiţa s-au reorientat rapid şi au optat pentru un antrenor care cunoaşte foarte bine fotbalul reşiţean.

Anunţată indirect, prin diverse postări în mediile de socializare, aducerea lui Alexandru Pelici a devenit oficială astăzi, o dată cu semnarea unui contract pe două sezoane. Alex Pelici s-a aflat de la finele anului 2018 pe banca formaţiei timişorene, cu care a încheiat pe locul 13 sezonul trecut, formație care în urmă cu câteva sezoane se bătea cu CSM Reșița pentru promovarea în liga secundă. 

A devenit oficială revenirea sa în Valea Domanului, antrnorul Alex Pelici fiind nu doar un adevărat suporter al acestei echipe dar a şi jucat pentru formaţia rosso-neră, în perioada 1999-2001. Anunțul semnării cu fiul celebrei interprete Mariana Drăghicescu a fost făcut de către oficialii clubului pe pagina de facebook CSM Reşiţa: “Bine ai revenit, Alex Pelici! Noul antrenor este Alex Pelici, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani. Alex a mai antrenat în Valea Domanului în perioada 2005-2007, 2009-2010 și în 2013.
Pe această cale îi dorim mult succes în Valea Domanului!”
În comunicatul referitor la despărţirea de Dorinel Munteanu, CSM Reșița anunța zilele trecute intrarea într-un proces de reorganizare, impus de situaţia creată ca urmare a pandemiei de COVID-19. De asemenea, oficialii reşiţeni anunţau priorităţile perioadei următoare: continuarea proiectului de înlocuire a gazonului şi o clasare cât mai bună în sezonul 2020-2021.
Articolul precedentFlorin Cîțu după ce Standard & Poor’s a reconfirmat ratingul de țară: ”Măsurile actualului Guvern au fost corecte!”
Articolul următorTarom introduce din iulie noi rute interne, spre Constanța