Prima discuție oficială despre o eventuală plecare a lui Ion Mocioalcă din PSD a fost făcută de către Luca Mălăiescu, primarul din Oțelu Roșu, deși neoficial se discuta de mult timp despre această migrație.

Prezent în redacția Express de Banat Mălăiescu recunoaște că a fost căutat de către Victor Ponta dar nu poate spune dacă fostul premier a discutat și cu Ion Mocioalcă, însă subliniază că Ponta este nașul fetei acestuia.

În opinia edilului este foarte posibil ca Ion Mocialcă să treacă alături de Victor Ponta, însă spune că nu prea crede să fie cum zice primarul Adrian Torma și că Luminița Jivan s-ar pregăti să preia șefia PSD Caraș-Severin.

„Sub nicio formă! De ce Luminița Jivan?! Organizația județeană PSD, la ora actuală, are oameni valoroși, sunt oameni valoroși care ar putea să preia partidul dacă ar pleca domnul Mocioalcă. La Victor Ponta, pentru că în altă parte sigur nu pleacă, dar la Victor Ponta există o posibilitate, nu știu, nu pot să spun eu acest lucru.

Dar nu neapărat Luminița Jivan. Luminița Jivan, trebuie să recunoaștem noi, primarii, că într-adevăr ne-a sprijinit cât a putut de mult. Să știți că Luminița Jivan chiar ne-a sprijinit la București, dar să nu uităm că organizația județeană a PSD-ului are și un președinte de consiliu județean, Silviu Hurduzeu, care este tânăr și are un viitor în politică. Este prea liniștit, pentru că nu comunică foarte mult, mai ales cu presa.

Cu mass-media trebuie să comunici foarte mult, aici pot spune că Silviu greșește și îl consider ca și un defect, dar tot așa de bine pot spune și nu sunt subiectiv deloc sau nu perii pe nimeni, Silviu Hurduzeu are o mare calitate, o calitate pe care foarte puțini politicieni o au, este un om cinstit. În politică, când este un politician la nivel de președinte de Consiliu Județean cinstit, să știți că este o mare calitate”, a afirmat Luca Mălăiescu pentru Express de Banat.

EXPLOZIV. Cel mai curajos primar din Caraș-Severin iese la atac! Ce lideri politici și șefi de instituții desființează Luca Mălăiescu, dar și ce cutremur se anunță la vârful PSD, vezi în această seară, de la ora 20.00, live, din redacția Express de Banat!

Publicată de Express de Banat pe Marţi, 4 Septembrie 2018

Articolul precedentPloi și vreme rea până joi în Banat
Articolul următorVreme severă: Ploi, grindină și furtuni