Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că nu este nevoie de „curaj” pentru ca o persoană să se vaccineze, ea precizând că aşteaptă ca vaccinul să fie aprobat la nivel european şi pentru tinerii cu vârste sub 16 ani, pentru a-şi imuniza fiica, scrie Mediafax.

„Fiica mea, dimineaţă, m-a întrebat ea când se vaccinează, aşa că aşteptăm cu nerăbdare aprobarea vaccinului şi la nivelul Uniunii Europene şi pentru persoanele mai tinere de 16 ani şi cred că voi printre primii care va merge cu copilul care este eligibil la vaccinare”, a declarat, sâmbătă după-amiază, ministrul Sănătăţii, în timpul unei vizite la centrul drive thru deschis la Oradea.

Ioana Mihăilă, de profesie medic, a afirmat că nu este nevoie de „curaj” pentru ca o persoană să se vaccineze, arătând că este importantă puterea exemplului.

„Vreau ca aşa cum eu, care mă simt liniştită după vaccinare, acelaşi lucru să-l simtă şi fiica mea şi copiii mei şi colegii lor de clasă şi persoanele cu care vin în contact”, a adăugat ministrul.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentFostul primar Marian Vanghelie, acuzații grave la adresa generalilor SRI în rezervă Dumitru Dumbravă și Florian Coldea
Articolul următorBilanț Covid-19, 9 mai: Număr mic de infectări, dar și de decese! Vezi datele exacte din județul tău