Venirea lui Romeo Dunca în proiectul City Centre Reșița a adus un plus de încredere reșițenilor care au contractat deja 20% din apartamentele Condominiului.

Nici construcția nu bate deloc pasul pe loc ci trage destul de tare, astfel că până pe 12 iulie muncitorii de pe șantier vor da gata și etajul al doilea al complexului rezidențial, semn că nu mai este mult până noii proprietari se vor putea muta într-un resort care să pună accent pe calitatea vieții și pe siguranța locatarilor, scăpând astfel de bătăile de cap pe care le au acum la vechile blocuri, majoritatea construite în urmă cu aproape jumătate de secol.

Va fi primul complex rezidențial din oraș, realizat la standarde occidentale, cu finisaje de lux, situat în zona zero a Reșiței. Acest ansamblu va oferi doritorilor privilegiul de a fi foarte aproape de obiectivele majore din centrul orașului.

”City Centre Reșița” este un complex rezidențial demn de Mileniul III în care Romeo Dunca și alți trei asociați sunt dispuși să investească aproximativ 7 milioane de euro.

City Center Reșița va fi un complex rezidențial compus din D+P+ 6 nivele și 71 de apartamente. Acesta va avea și spații comerciale la demisol, birouri și zonă administrativă la parter iar la primele 5 nivele câte 13 apartamente (5 apartamente cu 3 camere și 8 apartamente cu 2 camere).

Apartamentele cu 3 camere vor avea suprafețe cuprinse între 76 mp și 125 mp, iar cele cu două camere vor oferi suprafețe utile de 50 până la 70 mp. Alte 5 locuințe vor fi create la etajul 6, fiind vorba de 4 apartamente cu 3 camere, dar și doua apartamente de tip penthouse, a cărui suprafață utilă atinge aproape 220 mp. Vor exista 46 de locuri de parcare subterane și 56 de locuri în exterior, dintre care 20 vor aparține rezidenților.

Locatarii acestui complex imobiliar vor avea parte de finisaje premium, dotări smart home, parcări (atât interioare cat si exterioare) păzite, Administrația și securitate smart.

Platformele de parcare exterioară care deservesc obiectivul sunt în număr de două, dispuse la niveluri diferite, parcarea ce deservește zona comercială este poziționată la nivelul demisolului având în total 36 de locuri. Parcarea care deservește blocul de locuințe, la nivelul parterului se creează o data cu prelungirea străzii I. Corvin și are în total un număr de 20 de locuri.

Zonele verzi sunt amenajate în două feluri, conceptul nou al grădinilor create pe acoperișul clădirilor prin realizarea de terase inversate, și spațiile verzi normale, cu gazon și vegetație plantată totul pentru o experiență naturală a locuitorului.

”Poate vi se pare ciudat pentru un om de business să spună asta, însă inspirația și motivația, chiar și în afaceri, le-am găsit întotdeauna în oamenii din jurul meu, în experiențele pe care le-am trăit, în călătoriile mele.

Se spune că sunt un om excentric și încăpățânat, eu zic că sunt un om emoțional, cu fler, care luptă până la capăt în ceea ce crede. E valabil și în cazul proiectului rezidențial Reșița City Center. Simt și văd că orașul se dezvoltă corect și sănatos iar asta înseamnă pentru mine un business bun” a spus Romeo Dunca.

Articolul precedentProcurorul Carmen Vrânceanu revine la conducerea Biroului Teritorial al DIICOT din Caraș-Severin
Articolul următorExpoziție eveniment în Bastionul Theresia. Secretele castrului roman din Berzovia prezentate la Timișoara. Foto