Fostul primar al municipiului Reşiţa timp de şapte ani, Mihai Stepanescu, s-a stins din viaţă la numai 55 de ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza unei boli necruţătoare, au declarat, pentru AGERPRES, apropiaţi ai familiei acestuia.

Mihai Stepanescu, de profesie inginer silvic, a ocupat mai multe funcţii, de la şef de ocol silvic, până la director al Direcţiei Silvice Reşiţa. În 2008 a fost ales primar al Reşiţei ca independent. Al doilea mandat l-a obţinut în 2012 candidând din partea PSD.

El a condus Organizaţia Municipală Reşiţa a PSD şi a fost şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Caraş-Severin. Al doilea mandat de primar nu l-a dus până la capăt, fiind suspendat în 2015 din cauza unui dosar penal, cu două capete de acuzare de luare de mită, în 2016 fiind condamnat definitiv de către Curtea de Apel Timişoara.

Mihai Stepanescu ar fi împlinit 55 de ani în luna martie. El a decedat la un spital din Timişoara.

Potrivit familiei ”Trupul său neînsuflețit a fost depus sâmbătă la Casa Funerară Rostyl, strada Ion Creangă nr 16. Înmormântarea va avea loc luni, 27 Ianuarie ora 12 în cimitirul, Giroc, lângă restaurant Trio”.

Articolul precedentVictorie pentru SCM Râmnicu Vâlcea la debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor
Articolul următorVIDEO. Copil transportat deasupra portbagajului, în Cluj-Napoca