Lenuța Maloș, asistentă medicală de la Spitalul Județean Suceava, a transmis un apel disperat către autorități să găseasă soluții rapide pentru criza de la unitatea medicală.

Aceasta spune că atât ea cât și colegii care au rămas pe baricade își doresc să facă mult mai mult pentru pacienți dar nu au „cu cine și cu ce”.

„Am rămas puțini, prea puțini în această luptă. E dureros sa-ți vezi colegii cedând, unul câte unul. Este groaznic să vrei să ajuți pacienții, să vrei sa faci mai mult, dar să nu poți pentru ca nu ai cu cine și cu ce. Faceți ceva oameni buni, trimiteți ajutor! Salvați Suceava, nu lăsați oamenii sa moara!!!!!! Cedam și noi cei care am mai ramas…ALOOOO!! Cei din conducerea județului,sunteți bine?? Sunteți în autoizolare, nu?? Va intreb:dormiți bine noaptea???? , ca noi nu mai dormim de doua săptămâni. Fapte, vrem fapte, de vorbe suntem sătui!!!!! „, a transmis Lenuța Maloș pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentLegătura dintre tutun și coronavirus! Un producător de țigarete ar putea salva planeta!
Articolul următorMinistrul Muncii, Violeta Alexandru, atac la Marian Oprișan: Nu facem politică pe problemele oamenilor!