O comisie de specialişti privind gestionarea situaţiei create de noul coronavirus a fost constituită la nivelul judeţului Caraş-Severin, asigurându-se personal medical de specialitate, în permanenţă, la punctele de trecere a frontierei, atât terestru, cât şi fluvial.

„La nivelul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Caraş-Severin, prin dispoziţia directorului executiv, Dănilă Miloş, vizând metodologia de supraveghere a infecţiei umane cu noul coronavirus, a fost constituită o comisie de specialişti privind gestionarea situaţiei create în urma apariţiei în Europa, cu precădere Italia, acolo unde există o numeroasă populaţiei românească, a cazurilor de contaminare cu noul coronavirus”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgros.

În acest context, DSP Caraş-Severin a asigurat şi asigură în continuare permanenţa la punctele de trecere a frontierelor – Naidăş, terestru, şi Moldova Nouă, fluvial, prin personal de specialitate, medici şi asistenţi medicali, dotaţi cu echipamentele necesare.

De asemenea, la nivelul judeţului Caraş-Severin au fost stabilite locaţiile destinate introducerii în carantină a potenţialelor persoane infectate cu noul coronavirus, însă acestea sunt secrete.

Articolul precedentBărbat internat cu suspiciune de coronavirus
Articolul următorToată lumea se teme de coronavirus, dar o altă boală face victime! În România au murit deja 64 de persoane