Raed Arafat a declarat că meciurile de fotbal vor putea avea loc fără spectatori.

„De astăzi (duminică – n.r.) intră în aplicare aceste reguli. Știm şi ne cerem scuze că această măsura va produce nemulţumiri şi un disconfort pentru unele persoane sau unele entităţi, cluburi, etc, dar este o discuţie amplă care a avut loc, şedinţa de alaltăieri a durat aproape 6 ore în care s-au discutat aceste lucruri”, a afirmat Raed Arafat, într-o conferință de presă susținută duminică la sediul MAI.

De asemenea, Raed Arafat le-a recomandat tuturor românilor care vor să vină în ţară din străinătate să nu ajungă în România dacă vin din zonele afectate de infecţiile de coronavirus.

„Cetățenii să evite călătoriile în zonele afectate, iar cetățenii români aflați în zonele afectate să evite deplasarea. Dacă ei se află în zonele afectate și venind aici la părinți, bunici, la persoane în vârstă și aducând aici riscul infectării, nu face decât să pună în pericol viața lor. De aceea recomandăm evitarea la maxim a deplasării din zonele afectate către țară. Situația e bineînțeles temporară, însă necesită implicarea noastră a tuturor și colaborarea noastră la toate nivelurile, la nivelul autorităților, comunităților locale și al fiecărui individ. Cetățenii români care vin din zonele afectate li se vor aplica regulile pe care le cunoașteți, carantina sau autoizolarea”, a subliniat Raed Arafat.

El a declarat că este pentru prima dată când se iau astfel de măsuri pe teritoriul României în ultimii 30 de ani.

Articolul precedentOreste Teodorescu și Rareș Bogdan față în față la Jocuri de putere!
Articolul următorCum arată compromisul politic pe legea vaccinării. Copiii nevaccinați pot fi duși la școală. În ce situație sunt amendați părinții