Liderul liberalilor cărăşeni a participat duminică la şedinţa Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin, ocazie cu care a fost desemnat candidatul la preşedinţia Consiliului judeţean, în persoana omului de afaceri Romeo Dunca. 

„Există două variante, ambele posibile: Guvernul premierului desemnat, Florin Cîţu, să fie votat, şi există posibilitate să nu fie votat sau boicotat. Iar atunci, eu, ca orice român care vede că PSD a blocat Parlamentul şi a creat o criză, îmi doresc alegeri anticipate”, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, Marcel Vela.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a depus la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare. El a anunţat şi numele ministrului propus pentru Finanţe – Lucian Heiuş.

În PNL s-a decis constituirea unei echipe de negociere cu formaţiunile parlamentare pentru alcătuirea unei majorităţi. Din această echipă de negociere fac parte premierul desemnat, preşedintele PNL, liderii grupurilor parlamentare şi prim-vicepreşedinţii liberalilor.

Aceste negocieri vor începe săptămâna viitoare, potrivit premierului desemnat – Florin Cîțu.

Articolul precedentSorina Pintea, ARESTATĂ preventiv. Acuzații grave pe numele fostului ministru al Sănătății
Articolul următorMarian Apostol recidivează… literar