Liderul PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela, spune că nu se poate pronunța dacă Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a fost condus corect sau nu.

Timp de mai bine de o săptămână un amplu control dispus de MAI a fost realizat la IPJ Caraș-Severin iar comisarul șef Viorel Avram, inspectorul șef al IPJ Caraș-Severin, a intrat în concediu, fapt ce i-a făcut pe mulți din interior să interpreteze gestul lui Avram ca o măsură preventivă pentru a nu putea fi schimbat din funcție.

După ce liderul PSD Caraș-Severin a semnat moțiunea împotriva lui Liviu Dragnea, prezentată în CEx Național al PSD, au fost tot mai multe voci din interiorul partidului care au spus că cei de la centru caută atât schimbarea liderului filialei PSD Caraș-Severin cât și a prefectului și a comandantului Poliției, care i-ar fi oameni apropiați.

Mai mult, se pare că mai mulți primari s-ar fi plâns la diverși lideri centrali ai partidului că inspectorul șef chiar ar fi ”lucrat” împreună cu Mocioalcă la ”convertirea” mai multor primari care nu erau convinși că ar trebui adoptată de CEx județean moțiunea anti Dragnea.

”Nu pot aprecia dacă IPJ Caraș-Severin a fost condus corect sau nu” spune Marcel Vela, care a mai povestit că el a primit o amendă de la Poliția Rutieră și a mers disciplinat și a plătit-o.

 

Articolul precedentVirus ucigaș confirmat la Reșița
Articolul următorStoicu nu vrea o femeie în fruntea PSD Caraș-Severin