Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venită din partea președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, că va avea loc o discuție informală, pentru a se decide „abordarea în astfel de situații”.

„Am luat act de propunerea domnului Zetea, nu e un lucru de ascuns faptul că eu mâine voi avea o ședință informală cu toți președinții de organizații județene, unde vom lua mai multe…”, a spus Ciolacu, fiind întrebat de jurnaliști dacă vor adopta această suspendare.

„Nu pot să adoptez (sic!) ceva într-o ședință informală. Nu e un caz, vom discuta tot contextul”, a mai spus președintele interimar al PSD, făcând referire și la ancheta DIICOT de la Caraș-Severin, în care este implicat Codrin Ștefănescu.

El a spus că în ședința informală nu se va lua nicio decizie privind suspendarea Sorinei Pintea din partid, dar că „vom ști ce avem de făcut”.

„Cât timp conduc partidul, eu nu o să duc anumite decizii către cazuri personale. Vom lua în discuție care este abordarea partidului în astfel de cazuri. Cei de la Caraș… deja am avut o discuție. O să o comunice cei de la Caraș”, a completat Ciolacu.

Liderul PSD a mai răspuns că organizațiile județene nu vor fi lăsate să ia decizii privind suspendarea membrilor din partid.

„Nu, e o decizie care afectează întregul partid și va fi o decizie pe care o să o iau împreună cu președinții de consilii județene și pe urmă o să o comunicăm”, a precizat Marcel Ciolacu.

Articolul precedentÎn România, managerii câştigă de 10 ori mai mult decât subalternii. Care este raportul în Germania
Articolul următorJurnalistul Sebastian Oancea, un nou proces câștigat cu baronul Marian Oprișan. Culisele procesului de care au fugit toți judecătorii din Vrancea