Potrivit directorului medical al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș (SMUC), Bhupinder Singh, care este și coordonatorul centrului de vaccinare din municipiu, începând de vineri, 7 mai,  va demara un maraton al vaccinării în locația de la Școala Generală 8, din cartierul Cazărmii.

„Intenționăm ca în cele trei zile de sfârșit de săptămână să vaccinăm în jur de 1000 de persoane, adică peste 300 pe zi, mai mult față de acum când folosim 200 de doze de vaccin zilnic. Cei interesați trebuie să vină la centrul de vaccinare doar cu buletinul, fără a se mai înscrie pe platforma națională de vaccinare”, a declarat Singh.

Până atunci însă, foarte aproape de Caransebeș, la Slatina Timiș, începând de astăzi, cine dorește poate să se vaccineze cu Moderna fără programare, doar pe bază de buletin, la centrul de vaccinare deschis în comună.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentCofondatorul BioNTech: Vaccinul nostru este eficient împotriva variantei indiene. Când scăpăm de pandemie
Articolul următorLegile puterii | Diana Șoșoacă, declarație-șoc: Când a luat foc Balșul, Voiculescu a răspuns la telefon râzând