Maiorul Joe Stroescu, care a condus misiunea din Lombardia, a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel. 

„Pentru întreaga activitate, desfășurată la un nivel ridicat de profesionalism și pentru modul de gestionare și încheierea cu succes a misiunii de acordare a asistenței internaționale în cadrul Mecanismului European Comunitar, desfășurată în Italia în perioada 07-25 aprilie a.c., alături de o echipă de 11 cadre medicale, colegul nostru, maiorul Stroescu Joe a fost înaintat în gradul următor, respectiv în gradul de locotenent- colonel, în mod excepțional”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Festivitatea a avut loc vineri, 22 mai, și s-a desfășurat în prezența comenzii inspectoratului, într-un cadru restrâns, cu  respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus Sars-Cov-2.
”Reușita acestei misiuni a depins și de ajutorul și suportul oferit de cei de acasă, de colegii noștri care, deși nu au fost fotografiați și filmați, au lucrat fără întrerupere pentru îndeplinirea în cele mai bune condiții a mandatului încredințat…”, mărturisește cu emoție locotenent-colonelul Joe Stroescu.   
Comanda inspectoratului îi urează în continuare lui Joe Stroescu o carieră încununată de succes și de împlinire profesională.     

Imagine

 

 

Imagine

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentActorii scandalului de la Kaufland au jucat în mai multe producții conspiraționiste
Articolul următorCod galben de fenomene meteo periculoase