Campania umanitară ,,Mâinile Bucuriei” își propune sprijinirea persoanelor vârstnice din municipiul Reșița, aflate în imposibilitatea de a se deplasa la cumpărături sau pentru alte necesități urgente.

Acțiunea umanitară se derulează în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Caraș Severin și cu alte organizații din municipiu.

În continuare, sunt alături de persoanele vârstnice din Reșița, atâta timp cât solicitările vor continua să sosească, iar situația delicată din țara noastră le va permite, organizația va continua acțiunea caritabilă. Aceștia cred în puterea exemplului de solidaritate umană, atât de necesară în actualul context.

Dacă sunt persoane care doresc ajutor, trebuie doar să sune la numărul de telefon 0726.561.449 – Anita Radics.

Organizația non-guvernamentală ATOR Banatul de Munte, aduce pe această cale, mulțumiri Companiei Autonom – Rent a car – pentru sprijinul acordat organizației prin închirierea gratuită a unei mașini din flota proprie, în felul acesta facilitând deplasarea voluntarilor care activează în cadrul campaniei umanitare ,,Mâinile Bucuriei” reușind astfel ca acțiunea caritabilă, să continue.

Imagine

Articolul precedentDeputatul PSD, Corneliu Ștefan, face un apel public la Comisia pentru Situații de Urgență
Articolul următorCoronavirus, Scenariul 4: Cele mai DURE măsuri luate în România în ultimii 30 de ani!