Prezent pentru al treilea an consecutiv în stațiune, în cadrul turei cicloturistice pe care o organizează și a denumit-o cu bicicleta la Cazanele Dunării, Lucian Mândruță dezaprobă ferm felul în care arată centrul istoric al stațiunii Băile Herculane.

Denumită de împăratul Franz Josef drept ”perla Europei” astăzi stațiunea se află mult departe de acest atribut.

Prezent pentru al treilea an consecutiv în stațiune, ca organizator al turei cicloturistice ”Cu bicicleta la Cazane”, Lucian Mândruță a ajuns pe 7 septembrie la Băile Herculane. O zi mai târziu bicicliștii au pornit pe Clisura Dunării iar pe 9 septembrie, dimineața, au plecat spre masivul Godeanu.

În drumul lor s-au oprit și prin centrul istoric al stațiunii, cu atât mai mult cu cât erau și Zilele Orașului iar centrul fusese invadat de diverși comercianți.

Concluzia lui Lucian Mândruță este dureroasă: ”Centrul vechi ar trebui sa se numeasca centrul distrus”.

Centrul vechi ar trebui sa se numeasca centrul distrus. Herculane.

Publicată de Lucian Mindruta pe Sâmbătă, 8 Septembrie 2018

Articolul precedentUn investitor în turism a fost amendat cu aproape un miliard de lei vechi de către Primăria Turnu Ruieni, vezi care este motivul
Articolul următorPetiție pentru schimbarea urgentă a unei ordonanțe de guvern, părinții copiilor care învață în limbile minorităților nemulțumiți