Cafeneaua Times a găzduit, la Reșița , proiecția documentarului ”Oamenii Dreptății” apoi o discuție deschisă cu publicul, după proiecția documentarului.

 

Această activitate a durat peste o oră și jumătate în prezența reprezentantului comunității ”Lideril pentru Justiție”, Ovidiu Rez, avocat în Timișoara și absolvent 2017.

 

“Ne dorim să ajungem în cât mai multe orașe din țară, așa că vă încurajăm să ne contactați pentru a organiza împreună proiecții de film însoțite de discuții deschise cu profesioniști ai dreptului. Aducem astfel justiția mai aproape de cetățeni!” a declarat Ovidiu Rez.

 

În documentar reșițenii au descoperit 13 tineri juriști (avocați, procurori, judecători, un notar și un ofițer de poliție) autentici și deschiși să povestească despre cum arată viața lor profesională și personală cu un interlocutor al cărui calm și șarm este dezarmant pentru orice intenție necurată.

Articolul precedentFelix Borcean schimbă podul de pe Sebeș după ce a văzut cu ochii lui cum se traversează
Articolul următorStatistică oficială: Peste 500 de condamnați eliberați în urma recursului compensatoriu au recidivat în ultimii doi ani