De astăzi au început lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Dealu Mare conform proiectului ”Lucrări de reabilitare căi de acces pentru extinderea transportului public local, în zona str. Feroviarului-str. Dealu Mare”.
 
Astfel, pentru a putea derula aceste lucrări, se restricționează accesul auto pe strada Feroviarului și pe strada Dealu Mare, cu acces dinspre str. Ștefan cel Mare, inclusiv pe pasajul/podul de acces spre străzile: Nikolaus Lenau, Vârfului, Dealu Crucii și str. Turturelelor. Pe perioada lucrărilor la drum și pasajul de trecere accesul și circulația autovehiculelor se va face prin devierea traficului pe centura ocolitoare a municipiului Reșița.
 
Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentRomânia Suverană. De ce nu se face nimic în privința cancerului din penitenciare?
Articolul următorAnca Alexandrescu: „Incident sau accident la Roșiori. A mințit CFR în comunicatul oficial? Grindeanu știa de azi noapte despre incident”