Voluntarii Centrului de Tineret Moniom, cu sprijinul Primăriei Reșița, au înfrumusețat zona fostei școli din localitate.

Primăria Reșița a pus la dispoziție voluntarilor mai multe băncuțe ridicate de pe domeniul public din Reșița, dar în stare de funcționare, care au fost recondiționate și puse la centrul multifuncțional de la fosta școală din localitate.

”Atunci când administrația publică locală lucrează în folosul cetățenilor, toată lumea este mulțumită, indiferent că locuiește în centrul orașului, sau mai la periferie, la Moniom, spre exemplu.

Băncuțele din lemn, oferite de primărie și recondiționate de voluntarii centrului nostru, sunt foarte utile tinerilor (și nu doar lor), care au înțeles că fosta școală a satului este un centru comunitar, care oferă acces la educație, cultură și socializare, fiind la dispoziția tuturor iubitorilor de frumos, cunoaștere și dezvoltare personală.

Vom face tot posibilul să amenajăm un parc, cu loc de joacă, alei, plante ornamentale și tot ceea ce este necesar pentru a amenaja un loc de recreere și relaxare, aflat la dispoziția întregii comunități! Suntem convinși că Primăria Reșița va fi în continuare alături de noi!” au scris membrii pe pagina de Facebook a Centrului de Tineret Moniom.

Articolul precedentDescinderi de medici militari la Sichevița FOTO
Articolul următorCum își bat joc unele laboratoare de analize de viețile oamenilor (II)