Înalt Prea Sfinţitul Teodosie revine din nou în atenția opiniei publice cu o declarație cotroversată. Arhiepiscopul Tomisului a afirmat, miercuri, la un post local de radio, că o femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit.

Arhiepiscopul Tomisului fusese întrebat de o femeie căsătorită cum să procedeze în cazul în care doreşte să poarte o eşarfă pe cap la un eveniment, iar familiei îi este ruşine cu ea dacă face acest lucru.

VIDEO IPS Teodosie, o nouă declarație controversată: Femeia nu poate fi preot, pentru că ea a început păcatul. Nu-i nicio discriminare

„Sigur că trebuie să porţi ceva pe cap. O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit. Cum să îi fie ruşine? Chiar dacă pune o pălărie, o bască, dar nu e cu capul descoperit. Dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiţi-vă cu ceva capul”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Un post de radio, amendat după ce ÎPS Teodosie a spus că femeile abuzate trebuie „să-şi ducă crucea”

Declarația arhiepiscopului vine după ce a sfătuit, într-o emisiune recentă la același post de radio, o femeie care a spus că a fost abuzată psihologic de soț că aceasta „trebuie să își ducă crucea” și să se roage ca Dumnezeu „să-i suplinească” bărbatului empatia.

Articolul precedentVACANȚELE ÎN EUROPA SUNT MAI SCUMPE VARA ACEASTA CU 4%
Articolul următorCAPCANE MORTALE PE LITORAL: CURENȚI ȘI GROPI LA ȚĂRM