La restaurantul „Țompi” din Reșița a avut loc întâlnirea de lucru a membrilor Clubului Lions Reșița Montană. În cadrul ședinței s-a desfășurat și ceremonialul de predare/preluare a mandatului de președinte al clubului.

La întâlnire a participat dr. Felicia Quint, în calitate de președinte de zona al Clubului Lions, care a făcut o prezentare a echipei alese, la Convenția Națională de la Cluj, să guverneze activitățile Clubului Lions România. De asemenea a făcut câteva precizări cu privire la prioritățile și zonele de intervenție pe care le are în vedere noua guvernare.
La rândul său, Marian Apostol, președintele în exercițiu al Clubului Lions Reșița Montană, a prezentat acțiunile desfășurate în anul lionistic 2018-2019, acțiuni înregistrate pe platforma MyLCI, și a schițat programul activităților pentru perioada 2019-2020, accentuând nevoia ca Lions Reșița Montană să se impună ca o prezență activă și constructivă în viața cetății. În acest sens, pentru anul lionistic 2019-2020, Clubul Lions Reșița Montană are in vedere implementarea sau sprijinirea unor proiecte pe următoarele zone de intervenție: protecția mediului, educație, cultură, sănătate, social, curățenia și înfrumusețarea orașului, etc.
După depunerea mandatului, membrii clubului l-au nominalizat pe Marian Apostol pentru a prelua mandatul de președinte al clubului și pentru următorul an lionistic. Conducerea Lions Club Reșița Montană, pentru perioada 2019-2020, este completată cu următorii membrii:
– Ionuț Burlacu – prim vicepreședinte
– Daniel Surdu – vicepreședinte
– Lupșan Gabriel – secretar
– Hotnogu Dorinel – administrator
– Guță Dumitru – trezorier
Decanul de vârstă, d-nul Bagiu Gheorghe, a fost mandatat ca director de club.

La întâlnire a fost prezent, în calitate de invitat special, regizorul Toma Enache, realizatorul filmului artistic „Între chin și amin”, un film despre experimentul Pitești care a rămas în istorie drept unul dintre cele mai sinistre tentative de spălare a creierului și „reeducare” prin tortură. Toma a făcut o prezentare a filmului și a piedicilor ce au stat în calea realizării acestuia. S-a decis ca, în a doua jumătate a lunii octombrie, Lions Club Reșița Montană și Lions Onix Reșita să organizeze la Reșița lansarea oficială a filmului, în prezența actorilor.

 

,,ÎNTRE CHIN ȘI AMIN”, un film despre iadul reeducării din cadrul experimentului Pitești!

În sfârșit, trailerul celui mai așteptat film romanesc al anului 2019 este gata! Premiera va avea loc în luna octombrie, iar pe 15 octombrie, la invitația Lions Club Reșița Montană, Lions Club Reșița Onix și a Societății Artistice Pro Banatul de Munte, filmul va putea fi vizionat în Reșița. La eveniment vor fi prezenți regizorul Toma Enache împreună cu o parte dintre actori!
În zilele care urmează datei de 15 octombrie va putea fi vizionat și în orașele Caransebeș, Oțelul Rosu, Oravița și Moldova Nouă.

Articolul precedentBani europeni înțepeniți într-o hotărâre de guvern! Primăria Moldova Nouă risipește bani de doi ani cu paza unui port care, deși funcțional, nu este dat în folosință
Articolul următorAccident cu un rănit în cartierul Triaj din Reșița FOTO VIDEO