Deschiderea primei ediții a festivalului internațional de film de la Moldova Nouă s-a realizat în urmă cu doar câteva ore în fața unui public numeros.

„Felix și Otilia”, filmul din 1972 a lui Iulian Mihu a fost prima proiecție realizată în cadrul festivalului.

”Până la vizionare, au vorbit despre eveniment prof. univ. dr. Ioan Cărmăzan (regizor, președinte UARF), Ion Păun Otiman (membru titular al Academiei Române), Ioan Cojocariu (directorul Casei de Cultură „George Suru” Caransebeș), Felix Borcean (primar Caransebeș) și Adrian Torma (primar Moldova Nouă). Aceștia au împărtășit cu cei prezenți bucuria realizării unui astfel de eveniment la noi în oraș și au fost plăcut impresionați de numărul mare al spectatorilor de pe Faleza Dunării. De asemenea, actrița Ana-Maria Cizler a prezentat o recenzie a filmului proiectat…

Moldova Nouă International Film Festival – ediția I va continua să aducă proiecții în fiecare zi, în săptămâna 6-12 august 2018, în același loc, conform programului deja anunțat.

Pentru această primă zi, Casa de Cultură Moldova Nouă vă mulțumește tuturor nespus de mult, pentru tot interesul de care ați dat dovadă și pentru toată bucuria pe care ne-ați oferit-o răspunzând pozitiv la apelul nostru!” transmite Dorin Tismănariu, directorul Casei de Cultură Moldova Nouă pe contul de Facebook.

© foto: Dorin Tismănariu (Casa de Cultură Moldova Nouă)

Articolul precedentPatru persoane înjunghiate după o răfuială la Bocșa FOTO
Articolul următorNicolae Drăgan: Casa Județeană de Asigurări de Sănătate e atentă și la calitatea actului medical