Gabriela Firea și Marcel Ciolacu au dat tonul atacurilor îndreptate împotriva Vioricăi Dăncilă, scrie realitatea.net.

Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea o atacă pe Viorica Dăncilă pentru faptul că l-a făcut pe Gabriel Oprea membru cu drept de vot în Comitetul Executiv (CEX) al PSD, iar Marcel Ciolacu o critică pe Dăncilă, fără însă să-i pomenească numele, pentru ”rezultatul dezastruos” de la prezidențiale.

„Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare. Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte. PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem”, scrie Ciolacu pe Facebook.

„Felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au înțeles cât de important este votul lor. Indiferent de opțiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România. Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din organizații, primari, președinți de consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna”, a mai scris Ciolacu pe Facebook.

Și Gabriela Firea o critică dur într-o postare Facebook pe Viorica Dăncilă pentru faptul că l-a făcut pe Gabriel Oprea membru cu drept de vot în Comitetul Executiv (CEX) al PSD. ”Sunt dezamăgită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătura cu simpatizanții noștri printr-o minciuna”, a scris Gabriela Firea.

Întreaga postare a Gabrielei Firea poate fi citită pe realitatea.net.

Articolul precedentREZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Avem rezultatele EXIT POLL IRES: Klaus Iohannis, învingător!
Articolul următorViorica Dăncilă, scor peste media națională la Caraș-Severin