Un incendiu a izbucnit la sala de conferințe a Hotelului Ferdinand din stațiunea Băile Herculane, pompierii au evacuat 30 de persoane.

”În jurul orelor 15.27, prin apel 112, s-a anunțat un incendiu la un imobil tip hotel, parter și 2 etaje + mansardă, în Băile Herculane. La față locului s-a deplasat de urgență pompierii militari care acționează pentru stingerea incendiului. Incendiul a izbucnit în zona sălii de conferințe, acesta manifestându-se pe o suprafață mică. Au fost evacuate 30 persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale, neexistând victime. În sprijinul acestora mai intervin în caz de nevoie o autospecială cu 4 subofițeri, 1 autospecială macara cu 2 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Caransebeș și un echipaj SMURD. În continuare pompierii militari acționează pentru lichidarea totală a incendiului” transmit pompierii militari.

Hotelul se află chiar în centrul istoric al stațiunii, lângă podul peste Cerna, la intrarea în Piața Hercules și este monument istoric.

 

Articolul precedentNicio solicitare de subvenţie pentru panouri solare în locuinţe izolate
Articolul următorDecizie radicală luată de Federația de Gimnastică, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice