Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineață la o casă de la Ticvaniul Mare, un sat lângă Oravița, intervenția pompierilor militari fiind salvatoare.

”Două echipaje ale Secției de Pompieri Oravița au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie în Ticvaniu Mare. Incendiul se manifesta violent, cu flacără, la o clădire din lemn, distrugând construcția în proporție de 80% și amenințând să se propage la o parte recent renovata a gospodăriei. Se pare că a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Din fericire, nu s-a soldat cu victime, proprietarii nefiind acasă. Pagubele produse sunt estimate la 6000 de lei” explică plt maj Magdalena Tocmelea de la ISU Semenic.

Pompierii militari au reușit localizarea și stingerea incendiului înainte de extinderea la restul gospodăriei, astfel că valoarea estimată a bunurilor salvate se ridică la 40.000 lei.

Articolul precedentPropunere inedită a unui primar: „Haideți să intrăm toţi în grevă și să nu mai plătim factura la apă!“
Articolul următorCe face România cu banii de la UE