Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a remarcat recent prin lupta pe care a impus-o Poliției Local pentru a-i fugări pe cei ce adună semnături în cadrul acestei campanii.

Colegi de partid cu Robu, primarul Ioan Popa și viceprimarul Adrian Dacica au profitat de evenimentele sportive cu care au debutat Zilele Reșiței, finala RoBowl IX și etapa a IV-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă și au mersi și la standurile unde se strângeau semnături pentru această campanie și au semnat.

”Le mulțumim pentru că s-au alăturat acestui demers civic, le mulțumim mult reșițenilor care astăzi, într-o atmosferă frumoasă, au spus #FărăPenali!” a scris USR Caraș-Severin pe pagina sa de facebook.

Interesant este, însă, că în urmă cu câteva zile, chiar la vizita lui Mălin Bot la Reșița, reprezentanții USR îi spuneau jurnalistului că au cerut primarului să le aloce câteva locuri pentru a amplasa corturile campaniei și a strânge semnături, dar primarul ar ține de mai bine de două luni acea cerere pe biroul său.

Probabil prin acțiunea de sâmbătă, primarul Ioan Popa a dat, indirect, un răspuns acelei replici servite lui Mălin Bot.

Sursa foto: Facebook.com/USR Caraș-Severin