Anul școlar 2022-2023 vine cu o serie de noutăți: modificarea structurii – cu module în loc de semestre și noi vacanțe – și reguli noi în ceea ce privește sistemul de notare, tezele și încheierea mediilor.

 

După doi ani de restricţii în contextul pandemiei de COVID-19, părinţii au avut din nou acces în unităţile de învăţământ la festivităţile de începere a noului an şcolar. În Caraș-Severin, sunt 410 unități de învățământ, în care vor studia, în anul școlar 2022-2023, aproximativ 36.500 de preșcolari și elevi.

 

„Vă doresc, dragi colegi, să dați viață școlii pentru ca școala să arate drumul spre viață! Îndrăzniți, dragi părinți, să ne oferiți încredere, fiindcă pe acest drum nu se poate păși decât în echipă, cu susținere și bună comunicare între parteneri. Copii și elevi, acceptați provocarea începutului, fiți încrezători, fiți curioși, ascultați și răspundeți frumos, creativ, demn! Munciți pentru a vă împlini idealurile!

Tuturor celor care pășesc pe poarta școlii le doresc o zi plină de bucurie, cu emoții pozitive și încredere că acolo unde e lumină crește speranța și se naște succesul”, este mesajul transmis de inspectorul școlar general Carina Pristavu.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentDrumul Național 57 B, surpat în zona sanatoriului Marila, încă nereparat
Articolul următorLegile Puterii/ Noi cu facturile și ratele, politicienii cu cearta sterilă: bătaie de joc pe nervii românilor