Sorin Grindeanu are contre cu soția, de când aceasta a aflat din presă că președintele ANCOM câștigă 10.000 de euro pe lună.

Soția președintelui Autorității Naționale pentru Comunicații ar vrea ca această sumă să se regăsească în bugetul familiei, iar Grindeanu nu a reușit să o convingă că de fapt nu are nici pe departe un așa buget personal.

Cel puțin așa a declarat el în fața jurnaliștilor de la Timișoara, solicitând sprijinul acestora ca să demonstreze nevestei, o dată pentru totdeauna, că aduce mai puțini bani acasă! ”Îmi pare rău că n-am venit cu fluturașul de salariu” a zis Grindeanu, într-o conferință de presă, scrie Libertatea.

Grindeanu a spus public, vineri, că salariul său lunar este de 8.000 de lei şi nu de 10.000 de euro cum a apărut în presă, plângându-se că știrile false i-au generat probleme conjugale.

‘O chestiune personală sau două pe care vreau să le spun. Poate la voi am mai mult succes decât am la colegii voştri din Bucureşti. Vă rog să mă ajutaţi să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi şi vă spun că de-abia am reuşit să o conving pe soţie.

Să ştiţi că nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Aşa că toată istoria asta, acum dacă întrebi pe oricine şi s-ar face un sondaj, cred că nouă din zece ar spune că Grindeanu are 10.000 de euro pe lună.

Am făcut apelul ăsta că sunteţi mult mai apropiaţi de mine şi să mă ajutaţi ca lună de lună, soţia mea care este o cititoare de presă să nu mai meargă pe anumite căi greşite, îmi pare rău că nu am venit cu fluturaşul. Mi-aş dori să ne înţelegem, să am un astfel de salariu, dar nu e cazul’, a spus președintele ANCOM.